Over ons

Blauwe Safe-T-Fresh-toiletadditieven en -reinigingsproducten worden gebruikt door verhuurders van mobiele toiletten in meer dan 115 landen in de hele wereld voor het onderhouden van hun toiletten, vrachtwagens en handwasstations.

Producttesting en -ontwikkeling

Triple Molecular Technology

In onze pas vernieuwde productievestiging in Texas worden aanhoudend producten getest en nieuwe producten ontwikkeld. Recent onderzoek naar milieuvriendelijke ingrediënten resulteerde in de Graffix-graffitiverwijderaar en onze BIO-lijn van toiletvloeistoffen en -zakjes. Uit praktijktests en feedback van gebruikers is gebleken dat beide formules de aanvankelijke verwachtingen ruim hebben overtroffen.

Triple Molecular Technology: Onze toiletadditieven zijn samengesteld uit verschillende biociden, geavanceerde parfums en een geurneutraliserend complex. Deze drie componenten reageren synergetisch op de dagelijkse chemische veranderingen in de tank om geuren te neutraliseren. Deze ingebouwde formule met vertraagde werking staat bekend als Triple Molecular Technology, en werkt zelfs in de moeilijkste omstandigheden.


Reach

Alle Safe-t-Fresh-producten voldoen aan de REACH-eisen. REACH (Registration, Evaluation and Authorisation of CHemicals) is een regelgeving van de Europese Gemeenschap inzake chemicaliën en het veilige gebruik ervan (EG 1907/2006). Het systeem regelt de registratie, evaluatie, toelating en beperking van chemische stoffen. Het systeem werd ingevoerd op 1 juni 2007.

Satellite benoemde een enige vertegenwoordiger voor het ondersteunen van zijn REACH-nalevingsstrategie. In een eerste fase hebben wij alle in aanmerking komende stoffen die wij in de EU importeren gepreregistreerd. In volgende fasen zullen wij al de vereiste stappen voor registratie uitvoeren binnen de door REACH bepaalde termijnen. REACH is slechts een zoveelste stap in ons reeds lange en geslaagde beleid inzake productveiligheid en regelnaleving.


Producten

Toiletadditieven zijn verkrijgbaar in vloeibare vorm en in pakketvorm. De vloeistoffen bestaan in de versies SAFE-T-FRESH (formaldehydevrij) en BIO. Ieder product is verkrijgbaar in verschillende concentraties. Voor een gemakkelijke dosering biedt Safe-T-Fresh Quick Scents-pakjes in de formules Regular, Plus, Bio en Savers, allemaal formaldehydevrij.

Onze BIO-productlijn bevat uiterst actieve bacteriën en enzymen die vaste stoffen snel afbreken ter voorkoming van ophoping. Een consequent gebruik van deze producten voorkomt afzettingen tegen de tankwanden, die blijvende geuren veroorzaken. Safe-T-Fresh BIO-ingrediënten zijn ook nuttig voor afvalverwerkingsinstallaties.

Het nieuwste product van Safe-T-Fresh is Graffix-graffitiverwijderaar. Het levert uitstekende resultaten en is een volkomen veilig en milieuvriendelijk product. Andere producten zijn handzepen en ontsmettingsmiddelen, cabana sprays, geurschijven, urinoirreinigers en meer.


Bestellen

Safe-T-Fresh-producten worden hoofdzakelijk verkocht via Ontgeurderspecialisten die op verschillende plaatsen in heel de Verenigde Staten en Europa zijn gevestigd. Klik hier om uw plaatselijke Ontgeurderspecialist te lokaliseren.


ROI Rewards-programma

Sinds het ROI Rewards-programma werd gestart in 2008 hebben bedrijven voor meer dan 1 miljoen euro gratis toiletten ontvangen door de in het kader van dit programma verdiende punten in te ruilen. Naast een gratis toilet verdienen de bedrijven ook de huurgelden voor ieder toilet gedurende zijn volledige levensduur. Als het toilet 8 maanden per jaar gedurende 10 jaar wordt verhuurd tegen € 75, brengt het € 6000 op. Als je daar de aankoopprijs van € 500 bij optelt, kom je aan € 6500. De uitspraak “Steek uw geld in de bank, niet in de tank” is waar. Klik hier om meer te weten te komen.


Toekomst

Overal ter wereld ontstaan er nieuwe markten voor mobiele sanitaire voorzieningen. Safe-T-Fresh zal er zijn om verhuurbedrijven te blijven voorzien van nieuwe ideeën en producten voor het uitbouwen van een professionele, winstgevende activiteit.