Bedrijf

 • Todd HildeTodd Hilde
  CEO
 • John BabcockJohn Babcock
  President
 • Georges KöllerGeorges Köller
  Directeur EMEA
 • Michael Badenberg-MatternMichael Badenberg-Mattern
  Supply Chain Manager EMEA
 • Inge BergerInge Berger
  Customer Service
  Manager EMEA
 • Ivo KimmijzerIvo Kimmijzer
  Sales Manager EMEA
 • Béatrice NiyibigiraBéatrice Niyibigira
  Office Manager EMEA

Waarden & principes

Satellite stelt alles in het werk om zijn klanten hoogwaardige producten en diensten te leveren voor redelijke, eerlijke prijzen. Met dat doel voor ogen tracht het Satellite-team een aanhoudend progressieve, eerlijke, ethische, legale, gedisciplineerde, evenwichtige en respectvolle organisatie te zijn. Satellite stimuleert een bedrijfscultuur die innovatie en respect voor individuen, de maatschappij en het leefmilieu aanmoedigt.


Waarom Safe-T-Fresh?

Het uitgebreide assortiment verkrijgbare producten is slechts één reden om Safe-T-Fresh-producten te proberen. Belangrijker is echter het feit dat de wetenschap en het onderzoek achter Safe-T-Fresh-producten u garandeert dat u volkomen tevreden zult zijn, of dat u anders uw geld terugkrijgt. Onze slogan luidt immers “Geurbeheersing. Gegarandeerd!”

Naast geweldige producten als onze QuickScents BIO-pakketten of onze SAFE-T-FRESH-vloeistoffen, is er ons team van Ontgeurderspecialisten, dat u het juiste product helpt te zoeken voor uw klimaat en omstandigheden. Het team werkt dagelijks samen met klanten en is vertrouwd met hoe chemicaliën reageren op welbepaalde temperaturen en toepassingen.

Heel wat klanten maken ook gebruik van ons ROI Rewards-programma. Bij iedere aankoop van Safe-T-Fresh-producten krijgt u punten die u kunt inruilen voor gratis toiletten, handwasstations en andere uitstekende Satellite-producten. Tot nu toe werden er al voor meer dan een miljoen euro producten geschonken aan trouwe Safe-T-Fresh-klanten. Wanneer u voor Safe-T-Fresh-producten kiest, steekt u uw geld in de bank, niet in de tank.


Productontwikkelingsprocessen & tests

Voor het creëren van nieuwe of het verfijnen van bestaande producten, doet Safe-T-Fresh een beroep op zijn eigen chemicus en testinstallatie in de productievestiging van Cedar Park, TX.

Het doel dat wordt nagestreefd met blauwe producten is coherente prestaties in de praktijk, en dat veronderstelt dat de producten voortdurend worden getest en geobserveerd in de praktijk. Ontgeurderspecialisten gaan op regelmatige basis langs bij klanten om de prestaties van de additieven inzake kleur, parfum en geurneutralisering te evalueren.

Tijdens de productie wordt iedere partij bemonsterd en gecodeerd voor toekomstige evaluatie in geval een product niet naar behoren presteert in praktische toepassingen. In dergelijke gevallen zijn klanten beschermd door onze prestatiegarantie.

Naarmate Safe-T-Fresh blijft groeien wordt de focus verlegd naar meer “groene” producten, zoals onze nieuwe Graffix-graffitiverwijderaar. Hij is volledig organisch en levert betere resultaten dan vroegere graffitiverwijderaars van Safe-T-Fresh. Het zoveelste bewijs dat Safe-T-Fresh veilige en doeltreffende reinigingsmiddelen en toiletvloeistoffen kan en zal produceren waar u op kunt vertrouwen op uw werkterrein of bouwplaats.


Andere Satellite bedrijven & vennootschappen
 • South Africa

 • United Kingdom

 • Belgium

 • Germany